14.3.2023. 22:40
4
Objavljen skandalozan snimak: Pogledajte kako Bajramović udara tri šamara Samardžiću
Nakon današnjih izjava koje je Halil Bajramović dao medijima i u kojima tvrdi kako je potpuna neistina da je fizički napao Sulejmana Samardžića, savjetnika premijera Vlade USK, pojavio se video snimak na kojem se vidi da Bajramović napada Samardžića. Na snimku se vidi kako Samardžić ulazi u lift, a za njim Bajramović gdje mu udara tri šamara.

Ne računajući da se vrata lifta neće zatvoriti, Bajramovićev napad snimljen je i dokazuje njegov napad.

Inače, Bajramović je zastupnik u Federalnom parlamentu BiH i ranije je negirao da je napao Bajramovića. 



“Ako i zbog čega ne bih to učinio, ne bih zbog gostovanja večeras. Nisam. Ja sam doživio neugodnost. Ja sam predsjednik Odbora za boračka i invalidska pitanja. Žurio sam na sjednicu, imao sam iPad i iPhone u rukama, ušao sam u lift. U jednom trenutku je taj momak ušao zajedno sa mnom, kojeg skoro ne znam. Znam da sam ga jednom komentarisao, jer je za mene neprihvatljivo da takva osoba može dogovarati četiri ministra u Vladi FBiH. Vidio sam da je bio sa mojim NIP-ovcima u tim pregovorima. S jedne strane se cijela država angažovala da poništi magistarski rad Sebije Izetbegović, ne želim da ulazim u to, a s druge strane ovakva osoba da sjedi i dogovara doslovno pola Vlade FBiH. To je za mene neprihvatljivo. To sam govorio na svojim organima“, kazao je Bajramović ranije za N1. 


(Patria / A. R.)

4
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.