17.3.2023. 16:46
1
Stanivuković o Kosovu: Pokušali su da unište znakove našeg postojanja, naše svetinje, našu vjeru i naš narod
– Pokušali su da unište znakove našeg postojanja, naše svetinje, našu vjeru i naš narod. Ova priča nije stala prije 19 godina, ona još uvijek traje, Srbi koji su ostali na svojim vjekovnim ognjištima još uvijek svakodnevno strahuju za svoje živote, a naše svetinje su okružene velikim žicama.

Poručio je to gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković koji ističe da se danas navršava 19 godina od velikog pogroma Srba sa Кosova.

Moramo da se sjećamo žrtava, kaže on i moramo da opominjemo na ono sa čim se naš narod decenijama suočava  i da se borimo za ono što je naše, jer to je obaveza i zavjet!

– Naša obaveza jeste i da pokažemo jedinstvo i budemo snažna podrška rukovodstvu Srbije u donošenju važnih odluka koje se tiču opstanka našeg naroda na Кosovu  – istakao je Stanivuković.

(Ajdin B.)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.