20.3.2023. 10:17
0
Drama u centru Sarajeva: Lopov oteo tašnu ženi, građani ga uhvatili
FOTO: Oslobođenje
U centru Sarajeva, kod Vječne vatre, Sarajlije su svjedočile jednom neuobičajenom, ali i užasavajućem događaju.

Nepoznati muškarac oteo je tašnu jednoj ženi. Kako Oslobođenje saznaje, navodno je nesretna žena u tašni nosila pazar, kojeg je namjeravala predati u banku.

 Međutim, lopov joj je uspio otrgnuti tašnu. Žena je povikala za lopovom, koji se već dao u bijeg, piše Oslobođenje.

Međutim, nije daleko stigao. Ženina vika je uzbunila građane koji su tuda prolazili, a jedan od njih je potrčao za kradljivcem, sustigao ga i oborio ga je na zemlju. Kako bi ga onemogućio da se oslobodi sjeo mu je na leđa. Za to vrijeme drugi sugrađanin je pozvao policiju.

Kada su došli policajci ostalo im je samo da stave lisice na ruke lopovu, a da ženi vrate tašnu s novcem, kao i ostatak iznosa, kojeg je kradljivac već počeo u toku bijega trpati u džepove.

Iz Operativnog centra MUP-a KS nisu mogli dati informacije o ovom slučaju.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.