28.3.2023. 15:01
1
Kemala Ademovića iznervirao Smajić, Špirić mu odgovorio "ma boli te k****"
"Ma boli te k***c", glasio je komentar Nikole Špirića, predsjedavajućeg Doma naroda upućen Kemalu Ademoviću, dopredsjedavajućem.

Komentar je uslijedio nakon neformalne polemike Špirića i Džemala Smajića o terminu vanredne sjednice Doma naroda Parlamenta BiH na kojoj će biti razmatran Budžet za 2023. godinu. 

Nakon što je Špirić konstatovao da je većina tražila da sjednica bude održana u 10 sati, a Smajić da to bude u 12. Ademović potom govori Špiriću da “samo on pravi problem”. 




“Ma boli te k****”, odgovorio je Špirić, na šta je Ademović konstatovao da Smajić traži sjednicu u 12 sati, jer spava do 12 sati. 


(Patria/A.R.)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.