9.4.2023. 9:43
0
Komšić i Bećirović čestitali Uskrs: Simbol nade i ponovnog rođenje, što svima nama daje nadu za bolje sutra
Članovi Predsjedništva BiH Denis Bećirović i Željko Komšić uputili sučestitku nadbiskupu vrhbosanskom mons. Tomi Vukšiću, svećenicima i svim katolicima u Bosni i Hercegovini povodom velikog kršćanskog praznika Uskrsa.

"Uvažena Eminencijo, Vama, svećenstvu i svim katolicima u Bosni i Hercegovini čestitam veliki kršćanski praznik Uskrs, uz najiskrenije želje za dobro zdravlje, sreću i blagostanje. Moja želja je da se Uskrs obilježi u duhu solidarnosti i duge tradicije međusobnog uvažavanja i poštovanja. Neka i ovaj praznik, koji slavi život, unese optimizam, toplinu i radost u vaše porodice.

Želim vam da ovaj Uskrs bude ispunjen mirom, zdravljem i radošću. Sretan Uskrs!”, kaže se u čestitki Bećirovića.

"Povodom velikog katoličkog blagdana Uskrsa, Vama, svim biskupima, svećenicima i vjernicima u Bosni  i Hercegovini i dijaspori upućujem iskrene čestitke. Uskrs simbolizuje nadu i ponovno rođenje, što svima nama daje nadu i za bolje sutra. Kristovo uskrsnuće je uskrsnuće onog najboljeg u ljudima, vječna pobjeda života nad smrću i dobra nad zlom. Želim vam da dane Uskrsa provedete sa porodicom i prijateljima u miru i blagostanju, u dobrom zdravlju, ispunjeni duhovnom simbolikom uskrsnuća, uz poruku mira, međusobnog razumijevanja i vjere u budućnost", navodi Komšić u svojoj čestitiki.

(Ajdin B.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.