25.4.2023. 14:25
1
Bradara o formiranju entitetske vlasti: Možemo biti optimistični, ali treba biti i realističan
FOTO: Fena
Nakon današnje sjednice Udruženja poslodavaca FBiH, prisutnima se obratila predsjednica Federacije BiH Lidija Bradara koja je komentirala proces formiranja vlasti u ovom bh. entitetu.

- Vlada je imenovana i čeka svoje potvrđivanje i vidjet ćemo šta će se dogoditi u narednim danima. Imenovanje nove Vlade FBiH sigurno će u svakom slučaju dati novi zamah stabilizaciji prilika u FBiH, a samim time i gospodarskog ambijenta - kazala je Bradara.

U nastavku je navela da optimizam koji se mogao čuti od pojedinih lidera stranaka uključenih u proces formiranja Vlade FBiH, treba uskladiti sa realnošću.

- U svakom slučaju čovjek može dijeliti optimizam, ali treba biti realan i pustiti da se dogode neke stvari i vidjeti kada ćemo dobiti novu Vladu FBiH. Ja vjerujem da će to biti uskoro - naglašava Bradara, navodi Fena, prenosi Avaz. 




(A.R.)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.