26.4.2023. 12:38
0
Vukanović nakon što je objavio Dodikov sramni video: Neoprezan je, licemjer i ne ponaša se kao državnik
Milorad Dodik je uoči sinoćnjeg gostovanja na RTS-u bio neoprezan i izvrijeđao najboljeg srbijanskog tenisera Novaka Đokovića, a taj snimak je sinoć prvi objavio Nebojša Vukanović, narodni poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske. Vukanović je za Oslobođenje kazao kako je nekoliko puta provjeravao da li je snimak autentičan prije nego ga je objavio.

- Bojao sam se da nije neka podvala kao sa Draškom Stanivukovićem kada je sam sebe slao sa Jahorine. Međutim utvrdio sam da je snimak autentičan, što su danas priznali i režimski portali. Prije svega Dodik je neoprezan, ne ponaša se kao državnik. Meni je neprimjereno da neko uđe u studio Javnog servisa Srbije i javno nešto gricka i jede neposredno prije emisije i onda tako ne bira riječi kada govori o porodici Đoković. Ne znam kako ih je nazvao, ciganima ili tako nešto ne bih da ga citiram. U svakom  slučaju pokazuju kakav je on licemjer. Trčao je danima za Đokovićem, vjerujem da je Đoković ispao u četvrtfinalu jer nije imao vremena da se odmori i trenira jer su ga vukli za rukav, najviše Dodik a onda i Draško Stanivuković. Nije imao vjerujem kad da se javi supruzi Jeleni na telefon koliko su oni sa njim obilazili vladiku, djecu, udruženje, terene. Samo su željeli da se slikaju jer je 50 miliona narodnih para i kusur koliko su uložili u taj turnir prije svega bila namjena da oni naprave sebi jednu dobru reklamu i promociju, kazao je Vukanović.

Podsjećamo Dodik je u videu rekao mnogo toga, a porodicu Đoković nazvao ciganijom. Neko je u režiji snimio njegovo obraćanje pred emisiju i potrudio se da se plasira u javnost. 

(Ajdin B.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.