27.5.2023. 14:19
1
Emela Burdžović: Na pješačkom prelazu ubiješ ljekara, mladost, osobu. Za neke ljude ne treba postojati nikakva prilika za rehabilitaciju, ma kako ovo brutalno zvučalo
Javnost se jutros digla na noge nakon sinoćnje nesreće koja se dogodila u centru glavnog grada Bosne i Herecgovine u Sarajevu kada je smrtno stradala mlada doktorica Azra Spahić.

- Ubiješ mladost. Ubiješ ljekara. Ubiješ osobu. Na pješačkom prijelazu ubiješ čovjeka. Ženu. Pješaka. Jednostavno, za neke ljude ne treba postojati nikakva prilika za rehabilitaciju, ma kako ovo brutalno zvučalo. Dok se vi svi izrehabilitujete mi izginusmo – napisala je na svom Facebooku novinarka Emela Burdžović.



Podsjetimo, mladić Armin Berberović sinoć je automobilom marke Mercedes usmrtio mladu Azru (25), prilikom čega su povrijeđene još dvije osobe. Jedna osoba je trenutno u bolnici, dok je druga puštena na kućno liječenje.

 
1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.