31.5.2023. 19:43
0
Brat ubijene Azre Spahić emotivno: "Sve se nadam da će se probuditi.."
FOTO: Avaz/Privatni arhiv
U saobraćajnoj nesreći koja se desila u petak u centru Sarajeva, tragično je stradala doktorica Azra Spahić.

Nju je ubio Armin Berberović koji je vozilom upravljao bez vozačke dozvole i pod dejstvom alkohola. 

Azrin brat Adnan Spahić se nakon nesreće emotivno oglasio preko društvenih mreža.

"Nadam se da ovu bol niko nikad više neće doživjeti. Bila si jednostavno predobra za ovaj bolesni svijet. Vidimo se na nekom boljem mjestu. Moja Zazi, voli te tvoj brat, iz mog srca te niko nikad ne može uzeti", napisao je Adnan Spahić.

Spahić je bio uzor svojoj sestri koja je od njega bila mlađa osam godina. I ona je kao on željela postati ljekar kao njen brat. 

"Ne gubim svoje vrijeme i osjećaje na njega, (op.a Armina Berberovića). Totalno sam usmjeren na nju i sve se nadam da će se probuditi", kazao je u ispovijesti za Avaz koju ćete moći pročitati u sutrašnjem printanom izdanju. 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.