4.9.2023. 11:21
0
Laktaši: Sarajlija bez odjeće u hotelu pokazivao spolni organ i vrijeđao policiju
FOTO: Avaz
Pripadnici Policijske stanice Laktaši, 2. septembra uhapsili su DŽ.B. iz Sarajeva zbog počinjenih prekršaja „Vrijeđanje“, „Vršenje fiziloških potreba i pokazivanje spolnog organa“ i ''Ometanje državnih organa, privrednih društava i drugih pravnih lica u vršenju javnih funkcija'' iz oblasti Zakona o javnom redu i miru, saopćeno je iz PU Banja Luka.

Pravio buku
Policijskoj stanici Laktaši, istog dana oko 01:10 sati, radnik hotela u Laktašima, prijavio je da nepoznato lice pravi buku u hotelu, te da se kreće bez odjeće i da pokazuje spolni organ.

- Po dolasku policijskih službenika, lice je vrijeđalo policijske službenike i oglušilo se o zakonito izdato naređenje, te je nastavilo sa narušavanjem javnog reda i mira, nakon čega je lišeno slobode. 

Odbio naredbu
Utvrđeno je da se radi o licu DŽ.B. Lice je odbilo da se podvrgne ispitivanju na prisustvo alkohola u organizmu. Protiv navedenog lica, biće podnešen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom sudu, zbog gore navedenih prekršaja- saopćeno je iz policije, prenosi Avaz.

(Elmedina H.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.