1.10.2023. 21:20
0
Opasna vožnja na bh. cesti, sekunde su dijelile od užasnog sudara
Crnu kroniku iz dana u dan pune vijesti o saobraćajnim nesrećama. Iako se neke od njih dogode zbog tehničkih problema, primarno su krivci nemarni vozači koji opasnim manevrima ugrožavaju sve u saobraćaju.

Jedan takav primjer snimljen je u našoj zemlji. Facebook stranica "Prometne zgode i nezgode" objavila je snimku opasnog preticanja na cesti. Dva su vozila, jedan za drugim, pretjecala kamion preko pune crte - dok im se približavalo vozilo iz suprotnog smjera, piše "Večernji".

- Prvi je barem blicnuo, a BMW može zahvaliti snimatelju što je usporio - piše uz video, koji možete pogledati ovdje.

Kao što se može vidjeti na snimci, manevar je bio iznimno opasan te je mogao dovesti do tragedije. Iza kamiona, inače, nalazilo se još nekoliko vozila, prenosi Avaz.

(Elmedina H.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.