19.12.2023. 17:14
0
Kordić: 800.000 KM za mlade porodice u Mostaru
Mostarski gradonačelnik Mario Kordić najavio je kako će u gradskom budžetu za 2024. biti uvrštene dvije nove pozicije kako bi se potaknuo ostanak mladih porodica u Mostaru.

Kako je Kordić naveo na svom Facebook profilu, Kolegij gradonačelnika uputit će prema Gradskom vijeću prijedlog da se u proračunu osigura 300.000 maraka subvencija mladima za kupovinu prve nekretnine te pola miliona maraka za pomoć roditeljima djece koja idu u privatne vrtiće.

Modeli i kriteriji za dodjelu tih sredstava bit će definirani nakon usvajanja proračuna Grada Mostara za 2024. godinu, najavio je gradonačelnik.

(Ajdin B.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.