17.1.2024. 10:02
1
U Istočnom Sarajevu gradit će se bazen, vrijednost posla 4 miliona KM
FOTO: Screenshot/facebook
Načelnik Opštine Istočno Novo Sarajevo Jovan Katić objavio je u utorak da je objavljena Javna nabavka za izgradnju otvorenog bazena u ovoj opštini.

Izgradnja bazena planirana je u okviru kompleksa poznatog pod nazivom Čiča a planirana vrijednost je 4.000.000,00 KM, piše BiznisInfo.ba

Najavio je da bi izgradnja trebala početi u narednik mjesecima.

Po okončanju radova na akva parku, pristupićemo i drugoj fazi izgradnje zatvorenog kompleksa. Dok čekamo zakonsku proceduru i da bude završen izbor najpovoljnijeg ponuđača za izvođenje radova, na 3D prikazu možete pogledati kako će kompleks izgledati, kazao je Katić.



Načelnik opštine Istočno Novo Sarajevo rekao je ranije da je ova opština kao projekat od interesa prepoznala izgradnju bazena.

– Razgovarajući sa građanima i osluškujući želje i potrebe stanovnika naše lokalne zajednice kao projekat od interesa prepoznali smo izgradnju bazena u Istočnom Novom Sarajevu – rekao je Katić

(Aldin B.)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.