19.1.2024. 15:22
0
Iznenađenje: DF će podržati Nermina Muzura za načelnika Općine Ilidža. Zauzvrat "Trojka" mora podržati Mirzu Čelika kao kandidata za Općinu Hadžići
Visoki funkcioner stranke Narod i Pravda i načelnik Općine Ilidža Nermin Muzur objavio je da će Demokratska fronta podržati kandidata Trojke za načelnika Ilidže na predstojećim lokalnim izborima.

"Danas je održan radni sastanak predsjednika općinskih organizacija stranaka Trojke (SDP, NS, NIP) sa predsjednikom DF Ilidža, gospodinom Nijazom Suljićem, na kojem je DF Ilidža dao podršku zajedničkom kandidatu za načelnika Općine Ilidža za Lokalne izbore 2024. 

Zahvaljujemo se na podršci i radujemo se narednim sastancima i zajedničkom nastojanju da Ilidža bude najbolja lokalna zajednica", napisao je Muzur na svom službenom profilu na Facebooku.

Politicki.ba saznaje da se radi o dogovoru po kome bi na Ilidži DF podržao Trojkinog kandidata za načelnika općine, a zauzvrat bi Trojka podržala kandidata DF-a za načelnika Hadžića.

Prema izvorima istog medija, najvjerovatniji kandidat DF-a za načelnika Hadžića trebao bi biti Mirza Čelik.

(Ajdin B.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.