23.1.2024. 21:18
0
Nermin Nikšić nije operisan, njegovo zdravstveno stanje je stabilno
Povodom medijskih natpisa u vezi sa zdravstvenim stanjem premijera Federacije BiH, Nermina Nikšića, večeras su se oglasili iz Vlade FBiH.

- Premijer Nikšić je 21. januara osjetio zdravstvene poteškoće nakon čega je taj dan i sutradan obavio zdravstvene preglede nakon kojih mu je preporučeno mirovanje, uz praćenje zdravstvenog stanja. 

Tokom današnjeg dana obavljen je kontrolni pregled. Nije bio podvrgnut nikakvim operativnim zahvatima, kao što su neki mediji pogrešno pisali. Zbog predostrožnosti, premijer je određene obaveze privremeno prenio na saradnike, a već danas je učestvovao na sjednici fiskalnog vijeća.

Narednih dana će u radnim obavezama učestvovati u djelomično smanjenom obimu. Zdravstveno stanje premijera je stabilno i nije ozbiljno narušeno - saopšteno je iz Vlade Federacije Bosne i Hercegovine.

(Sead M.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.