27.1.2024. 11:53
1
Novalić: Kulminacija montiranog procesa je fabrikacija moje izjave za FTV
Bivši premijer FBiH Fadil Novalić na Facebook profilu je demantirao da je sinoć dao izjavu za Federalnu televiziju u kojoj je potvrdio da je pravosnažno osuđen na četiri godine zatvora zbog afere "Respiratori".

Prvo se zahvalio svima na podršci, a potom je naveo da su "strani režiseri i domaći izvođači grubim kršenjem prava i gaženjem pravde doveli ovaj proces do kraja".

- Kulminacija montiranog procesa je fabrikacija moje izjave koju je Federalna televizija sinoć izmislila a mediji koji su izvodili projekat horski prenijeli.

Rekao sam da ću strukturu koja je ovaj projekat osmislila razotkriti. Narednih dana ću iznijeti sve informacije kojim raspolažem u vezi ovog montiranog procesa.

Borba će se nastaviti i pravda će pobijediti - poručio je Novalić.

(Sead M.)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.