12.2.2024. 13:45
0
Komšić: Podrškom kandidatu NES-a omogućiti prodržavnim politikama da ovladaju Velikom Kladušom
Promjena u Velikoj Kladuši je neminovna i ona će se sigurno desiti, osnovna je poruka upućena koja dolazi iz Narodnog evropskog saveza u Velikoj Kladuši, nakon što je obznanjeno da će ih na predstojećim lokalnim izborima predvoditi Adis Džanić.

Ovu ideju o promjeni podržao je i predsjednik Demokratske fronte Željko Komšić.

„Na predstojećim lokalnim izborima, mišljenja sam da bi trebalo podržati kandidata Narodnog evropskog saveza za načelnika Velike Kladuše. U ovome trenutku smatram kako je neophodno da se sve političke opcije okupe oko jednog kandidata kako bi napokon Velika Kladuša dobila načelnika koji ne pripada Laburistima Fikreta Abdića“, kazao je Komšić.

Mladi tim Narodnog evropskog saveza odlučio je mijenjati sve ono što Kladušu sputava u razvoju i napretku.

Džanić je donedavno obavljao dužnost ministra poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva u Vladi USK, a prepoznat je trenutak u kojem Kladuša nikad nije bila spremnija za promjenu.

“Svi dobro znamo, da ovdje niko nije zadovoljan stanjem ni u jednom segmentu društva. Mi nemamo namjeru više bilo šta čekati i ne čekajući nikoga pokrećemo promjenu”, ranije je saopćeno iz NES-a.

Ističući kvalitete kandidata kakav je Adis Džanić, predsjednik Narodnog evropskog saveza BiH Nermin Ogrešević pozvao je Kladušane da se pridruže timu koji se okuplja oko Adisa Džanića i svakodnevno jača. Naglasio je da je ovo prilika koja se ne propušta i da će NES s ponosom podržati buduću kandidaturu koja u Veliku Kladušu donosi promjenu, napredak i puno rada za sve njene građane.

(Ajdin B.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.