16.2.2024. 10:03
0
Potraga za mladićem iz Stoca nastavlja se i danas
Potraga za mladićem koji je u nedjelju navečer sa automobilom uletio u rijeku Bregavu u Stocu nastavlja se i danas.

U potrazi će učestvovati timovi Federalne uprave Civilne zaštite (FUZC), DVD Stolac, Civilna policija Stolac, Civilna zaštita Stolac, dva tima Ronilačkog kluba Mostar i lokalno stanovništvo, saopćeno je iz FUCZ-a.

Tokom jučerašnje potrage za nestalom osobom odrađen je vizualni pregled korita rijeke Bregave. Uz pomoć dva raft čamca urađena je pretraga nepristupačnih lokacija u koritu rijeke te je izvršeno uklanjanje velikih naslaga oborenog drveća.

Uz pomoć građevinskog stroja (bagera) oborena stabla su izvučena na kopno s ciljem otklanjanja sumnje da se tijelo nalazi ispod oborenih stabala, javlja Fena.

U poslijepodnevnim satima timovi su radili na pregledu naslaga ispod mostova na rijeci. Visok vodostaj, brzina rijeke, te nisko raslinje uz obalu otežavaju rad na potrazi.

Podsjećamo, u noći s nedjelje na ponedjeljak policiji je prijavljen nestanak dvojice mladića, dobi 18 i 20 godina.

U utorak je iz rijeke Bregave izvučen automobil i tijelo jednog od nestalih mladića, dok se za drugim i dalje traga.

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.