4.3.2024. 8:51
0
Predloženo još dva mjeseca pritvora za osumnjičenog za ubistvo Amre Kahrimanović
Za Elvisa Ćustendila, osumnjičenog za ubistvo Amre Kahrimanović prije mjesec dana u Tuzli, Tužilaštvo TK predložilo je produženje pritvora za dodatna dva mjeseca, saznaje portal "Avaza".

Ovu informaciju za "Avaz" potvrdio je Admir Arnautović, glasnogovornik Tužilaštva TK. 

Prijedlog za produženje pritvora poslat je sudu 29. februara i očekuje se odluka Kantonalnog suda u Tuzli. 

Podsjećamo, Ćustendil je osumnjičen da je iz službenog pištolja Uprave policije MUP-a TK, gdje je bio zaposlen u Operativnom centru, na podmukao način ispalio jedan hitac u leđa oštećene, a nakon toga je, dok je žrtva ležala na podu, ispalio još petnaest hitaca u različite dijelove tijela i usmrtio je.

Nedugo zatim je pobjegao, a uhapšen je ispred zgrade u kojoj je stanovao. Utvrđeno je da je bio pijan.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.