7.3.2024. 8:52
0
Dernek u Doboju: Dodik uz Cvijanović zaplesao uz Čolin hit, a onda i zapjevao "Romaniju"
FOTO: screenshot
Ako je suditi po objavama najviših zvaničnika iz bh. entiteta RS na društvenim mrežama, sinoć je bilo baš veselo u Doboju, gdje je održan SNSD-ov osmomartovski dernek.

Članica Predsjedništva BiH Željka Cvijanović objavila je snimke sa zabave: Na jednom se vidi kako u društvu stranačkog šefa i predsjednika RS-a pleše uz Čolin hit "Pusti, pusti modu", za što bi se moglo reći da je pomalo iznenađenje budući da je poznat kao fan narodne muzike. No, već na narednom snimku Dodik se tradicionalno uhvatio mikrofona i zapjevao uz Halidovu "Romaniju".

Video pogledajte OVDJE. 

Cvijanović je uz videosnimke napisala da je "snaga SNSD-a u tome što smo uvijek okupljeni i zajedno. I onda kada se veselimo i onda kada branimo naše institucije. Nakon besmislene pravosudne inkvizicije u Sarajevu, večeras smo se sjajno zabavili na osmomartovskoj žurci u Doboju. Zahvalnost našim damama na dosljednom i istrajnom političkom radu i našem predsjedniku Miloradu Dodiku na čijoj energiji je SNSD postao prava politička porodica, najjača u Republici Srpskoj i BiH".

I lider SNSD-a je objavio nekoliko fotografija napisavši kako je "večeras u najljepšem društvu - na proslavi povodom 8. marta u Doboju".



"Žene su uvijek bile noseća snaga SNSD-a, a to dokazuju i organizacijom ovakvih zabava. Sretan vam 8. mart",  napisao je Dodik. 

(Erna H.) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.