14.3.2024. 15:24
1
Sjednica Skupštine nastavljena: Zahiragić "obećao" Vreti da će ga idući put "nokautirati"
Nastavak današnje sjednice Skupštine Kantona Sarajevo počeo je novim skandalom.

Nakon što je umalo izbila tuča između Harisa Zahiragića (SDA) i Elvise Vrete (NiP) te uslijedila pauza, nastavak sjednice počeo je obraćanjem Zahiragića koji je druge zastupnike pozvao na obračun ispred Kantona!

"Skupština je prekinuta zahvaljujući tome što je kolega Dević tražio pauzu ispred Kluba SDA, a nakon što ste vi gospodinu Kapidžiću oduzeli riječ i pokušali na vrlo ružan način staviti teške kvalifikacije, iako je on sve suprotno od toga, predsjednik boračke komisije, koji je bio diverzant, koji je bio dobar borac...", rekao je Zahiragić, obraćajući se predsjedavajućem Skupštine Elvedinu Okeriću (NiP), a braćeni svog stranačog kolegu Faruka Kapidžića.

Potom je govorio o svom obračunu s Vretom odnosno, kako je rekao "fizičkom nasilju koje se jeste desilo", ponovo govoreći Okeriću:

"On je mene uhvatio za gušu (Vreto, op. a.) i udario me nakon što sam pokušavao vama prići da vam kažem šta mislim o vama, ne da vam prijetim ili da vas fizički ugrozim.

A vi i gospodin Vreto ako mislite da ste snažni, crni pojas u taekwondou, kad god želite ispred Kantona Sarajevo možemo se obračunati muški, a ne kukavički kad vas deset napadne mene pred kamerama ovdje".



(Ajdin B.)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.