17.3.2024. 20:32
1
Mijatović najavio: SDP će možda imati kandidata za gradonačelnika Banje Luke
Vojin Mijatović, ministar razvoja, poduzetništva i obrta Federacije BiH, zamjenik premijera FBiH i potpredsjednik SDP-a, najavio je kako bi ova stranka mogla imati kandidata za gradonačelnika Banje Luke.

- Slijede nam lokalni izbori, moj politički fokus će biti isključivo organizacija SDP BiH Banja Luka i ništa drugo. Banja Luka je moj grad, moja izborna baza, i tu su moji jedini iskreni saborci i drugovi.

Banjalučki SDP BiH već nekoliko mjeseci uveliko je u pripremama za lokalne izbore, listu će nositi novi i mladi ljudi, a ne isključujem mogućnost da ćemo imati i kandidata za gradonačelnika. Svakako konačnu odluku donijet će gradski odbor.

Vodit ćemo kampanju za Banju Luku, predlagat ćemo projekte i naša rješenja za bolji i ljepši grad.

Najveću obavezu i odgovornost za rezultat nose naši poslanici i funkcioneri Saša Grbić, Andrea Gajić, Aleksandar Vuković, Srđan Jovanović ali i svi ostali članovi organizacije.

U ovoj kampanji nećemo o državi, nacionalnim pitanjima i visokoj politici, već isključivo lokalno, banjalučki.

Uvjeren sam u dobar rezultat, a nakon lokalnih izbora morat ćemo sjesti i donijeti odgovorne odluke šta i kako dalje. Ide

Do lokalnih izbora samo i samo Banja Luka, a nakon lokalnih izbora vidjet ćemo, svakako je sve u našim rukama, idemo raditi - poručio je Mijatović.



(Ajdin B.)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.