20.4.2024. 14:39
0
Jelena Trivić zvanično objavila kandidaturu za gradonačelnicu Banje Luke
Na današnjoj sjednici Gradskog odbora Narodnog frota Banje Luka, na kojoj je predstavljen dio programa za Banja Luku, ozvaničena je kandidatura Jelene Trivić za gradonačelnicu Banje Luke.

- Gradski odbor Narodnog fronta Banja Luka donio je jednoglasnu odluku da na predstojećim izborima Jelena Trivić bude kandidat za gradonačelnicu ispred ove stranke – kazala je Dijana Ješić, generalni sekretar Narodnog fronta i odbornica u Skupštini grada Banja Luka.

Trivić se zahvalila Gradskom odboru Narodnog fronta na jednoglasnoj podršci.

- Evo sada je i zvanično ono što smo najavljivali već neko vrijeme. Vjerujem da imamo snage da se u teškim političkim okolnostima suprotstavimo dvijema vlastima u Banjoj Luci, od kojih je Banja Luka umorna.

Na istim onim principima na kojima smo bili svih ovih godina, ulazimo i u ovu kampanju i to je naša ključna prednost u odnosu na konkurente - izjavila je u svom obraćanju medijima Jelena Trivić, predsjednica Narodnog fronta i kandidat za gradonačelnika.

Protukandidati su joj Draško Stanivuković koji je ponovo dobio podršku PDP-a uprokos razmiricama, te SNSD-ov Nikola Šobot.

(Erna H.) 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.