21.4.2024. 18:34
3
Magazinović objavio brutalne prijetnje koje dobija zbog glasanja za Kosovo
Saša Magazinović, zastupnik SDP-a u Predstavničkom domu PS BiH, na društvenoj mreži X je objavio nekoliko fotografija prijetnji koje je dobio u proteklim danima.

- Dijelim sa vama dio sadržaja koji mi je upućen ovih dana. Lakoća mržnje je zapravo najstrašnija u ovome što vidite. Mrze jedni, drugi, treći.

Žele smrt, bolest, imaju surove ideje o tome šta se treba dogoditi onome koga mrze. U ovom konkretnom slučaju - meni. Ljudi s kojima dijelimo životni prostor, pored kojih hodamo, pijemo kafu, puni su mržnje i destrukcije. I to što dio toga ostave u komentarima nije garant da će tu stvari i završiti.

Ako je ovo svijet na koji pristajemo, lakoća mržnje će nam biti samo dio problema, napisao je Magazinović.

Sve je počelo prije nekoliko dana kada je Magazinović glasao da Kosovo bude primljeno u Vijeće Evrope. Za mnoge je zbog toga proglašen "izdajnikom".

Između ostalih, Gorica Dodik je Magazinovića nazvala "izdajnikom", a u njegovu zaštitu stao je beogradski doktor sa adresom u Sloveniji.

3
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.