4.5.2024. 16:34
0
Dodik donirao 14-godišnjem dječaku iz Bosanskog Petrovca balirku
Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik donirao je balirku četrnaestogodišnjem Milošu Jeličiću i tako mu ispunio želju da lakše brine o domaćinstvu i pomaže majci.

Četrnaestogodišnjak je kompletan posao jednog seoskog domaćinstva preuzeo na sebe nakon što mu je otac preminuo prije šest godina, navodi Srna.

Kako je ranije rekao, njegova životna želja je da posjeduje balirku kako bi olakšao poslove u poljoprivredi u ovom kraju.

On je ispričao da ga je poljoprivrednim poslovima naučio otac, a onda i teča, sa kojim sada obrađuje velike površine.

Prema njegovim riječima, život na selu nije težak kao što mnogi pričaju.

Miloševa majka Snježana kaže da ima troje djece ali ističe da joj je Miloš desna ruka, koji je od malih nogu učio da sve radi.  

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.