6.5.2024. 8:32
2
Zoran Čegar: "Obolio sam od tog narko kartela. Da nije bilo mojih prijatelja, bio bih mrtav do sada. Sa Aljošom Čamparom je krenulo moje zlo"
Policijska akcija 'Black Tie 2' je odjeknula našom državom.

U ovoj akciji su uhapšeni pa kasnije pušteni direktor FUP-a ali i trojica policijskih službenika specijalne jedinice MUP-a koji su čuvali kriminalca Tita tokom njegovog boravka u Sarajevu.

Tim povodom, Zoran Čegar je gostovao u emisiji Istraga sedmice.

"Ja nikada nisam imao problema sa medijima i novinarima. Imao sam sa gospođom koja me je dovela u tu situaciju. Sud je rekao da snimak nije baš onakav kakav je dala. Ako je ono onako kako je dala ja ću se izviniti. Ona je mene isprovocirala privatno. Ja sam to prijavljivao, njena praćenja, prijetnje. Ona se petljala u moj privatni život. Uništila mi je karijeru. Zbog nje sam suspendovan. Neka odgovara onaj ko je montirao snimak ili ja", kazao je Čegar o napadu na novinarku CIN-a.

O odnosu sa Aljošom Čamparom kaže da nije najbolji. Kako nije radio po njegovim naređenjima onda su oni koji nisu došli na neke pozicije u njegovom mandatu, počeli raditi u drugim agencijama.

"Obolio sam od njih. Od tog narko kartela. Da nije bilo mojih prijatelja ja bih do sada bio mrtav. Moje zlo je krenulo sa Aljošom Čamparom kada nisam htio primiti neke njegove kandidate koji sada rade u OSA-i. Ako zbog provjere nisu mogli raditi u FUP-u, kako mogu raditi u OSA-i", rekao je Čegar.

 
2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.