6.5.2024. 13:31
0
U Sarajevu sutra novi sastanak kantonalnih odbora SDA, DF-a i SBiH: Dolazi i NES
U organizaciji Demokratske fronte sutra je novi sastanak Stranke za Bosnu i Hercegovinu (SBiH), SDA, a sutra će im se pridružiti i NES.

Ovo će biti novi sastanak kantonalnih odbora Stranke demokratske akcije (SDA), Demokratske fronte (DF) i SBiH, a potvrđeno je za Patriju da će sutra sastanku prisustvovati i NES.

Ove stranke pokušavaju doći do dogovora oko zajedničkih kandidata za načelnike opština na lokalnim izborima.Svi učesnici iznijeli su svoje prijedloge i pokušali ih usaglasiti.

Podsjetimo, već su dva sastanka održana, a na njima su predstavnici stranaka iznijeli svoje prijedloge i stavove.

SDA, DF i SBiH, a od sutra i NES razgovaraju o zajedničkom nastupu na lokalnim izborima u Kantonu Sarajevo. Razgovara se o mogućnostima pružanja podrške zajedničkim kandidatima SDA, DF-a i SBiH za načelničke pozicije.

Kada je riječ o Kantonu Sarajevo, zajednički nastup na predstojećim izborima bi trebale imati stranke Trojke (SDP, NiP i NS).

(NAP)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.