19.8.2024. 8:12
0
Na ulicama BiH danas ćete vidjeti veći broj EUFOR-ovih vozila: Ovo je razlog
FOTO: eufor
EUFOR je u petak objavio saopćenje u kojem su bh. građanima poručili da će u ponedjeljak biti povećano kretanje vozila EUFORA od granice do Sarajeva.

Te pojačanje aktivnosti odvijat će se upravo danas, a podsjećamo da riječ o dolasku Austrijske manevarske čete u Bosnu i Hercegovinu i u sklopu su redovne rotacije pripadnika EUFOR-a.

Nakon dolaska i integracije u strukturu EUFOR-a, prvi zadatak koji će ova četa dobiti će biti učestvovanje u vježbi “Brzi odgovor”, godišnjoj EUFOR-ovoj obuci većeg obima koja se održava od 24. augusta do 16. septembra.

Manevarska četa iz Austrije biće stacionirana u bazi u Butmiru kod Sarajeva.

(Aldin B.)

BiHEUFOR
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.