21.8.2024. 22:47
0
Trivić o Stanivukoviću: Sluga tajkuna dijeli građanima nekakve vaučere za besplatne placeve
Predsjednica Narodnog fronta Jelena Trivić izjavila je da Drašku Stanivukoviću preostaje još samo da obmanjuje građane nakon što je za četiri godine potrošio budžetskih gotovo milijardu maraka a da pritom nije gotovo ništa korisno uradio za građane Banje Luke, saopćeno je iz te stranke.

- Ovih dana, spomenuti sluga tajkuna dijeli građanima nekakve vaučere za besplatne placeve i projekte za kuće iako dobro zna da Skupština grada Banje Luke nije nikada donijela odluku o besplatnoj dodjeli placeva i projekata za kuće. Takvu odluku Skupština nije donijela iako je koalicija PDP-SNSD imala dovoljno ruku za tako nešto - izjavila je Trivić.

Pozvala je nadležna tužilaštva da se pozabave ovim Stanivukovićevim svjesnim obmanjivanjem građana. 

(Sead M.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.