1.9.2024. 11:26
0
Tužilaštvo o ubistvu u Gradačcu: Ubica koristio željeznu šipku i betonski blok
Nakon jezivog ubistva koje se desilo sinoć u Gradačcu, u naselju Požarike, oglasilo se i Tužilaštvo TK.

"Uviđaj je sinoć na mjestu događaja u Požarikama kod Gradačca obavio je dežurni tužilac u saradnji sa istražiteljima OKP PU Gradacac i SKP MUP-a TK. M.S. (33) iz Gradacca koji je uhapšen je osumnjičen da je najvjerovatnije koristeći željeznu šipku i betonski blok nanio povrede u predjelu glave starijoj zeni, H.H. (74) iz Gradačca, te je od posljedica povređivanja žena preminula", navodi se u saopštenju.

Kako se dodaje, tužilac je izdao naredbu za obdukciju tijela preminule, te naredbu za vađenje krvi i urina od osumnjičene osobe.

"U toku su sve potrebne istražne radnje u cilju utvrđivanja svih okolnosti koje se vezuju za događaj. Nakon kriminalističke obrade MUP će uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu osumnjičenog predati u nadležnost Tužilaštva na dalje postupanje", naveo je Admir Arnautović, portparol Tužilaštva TK, prenosi Avaz.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.