10.9.2024. 20:39
3
Objavljen snimak sa sastanka Gratza i NiP-a - Konaković ga "rešetao" pitanjima: "Odgovorite da li smo stranka narko-mafija?"
Sastanak kandidata tzv. lažne trojke (SDA, DF i SBiH) Dennisa Gratza sa članovima Općinske organizacije NiP-a Centar izazvao je veliku pažnju, ali na vidjelo izbacio i neke čudne političke relacije.

Naime, Gratz je kao kandidat DF-a podržan od strane SDA i SBiH-a za načelnika Općine Centar gdje na megdan izlazi Srđanu Mandiću kojeg podržavaju Naša stranka i SDP. NiP, zbog sukoba svoje općinske organizacije s Mandićem, nema svog kandidata, prenosi Raport.
 
Kandidat NiP-a za OV Centar Mirza Konaković objavio je snimak sa sastanka u prostorijama NiP-a, na kojem se čuje kako postavlja niz pitanja Gratzu. Među njima su i pitanja da li misli da je Konaković narkomafijaš i da li misli da su svi u NiP-u izdajnici što je inače narativ DF-a i njihovih šefova u SDA.

Međutim, Jasmin Ademović, sin Kemala Ademovića, prekinuo je Konakovića.

Ademović, kako se čuje na snimku, govori Mirzi Konakoviću kako ovaj sastanak nije sazvan zbog tih pitanja - nego lokalnih tema, iako je Konaković u uvodu kazao da želi prvo razjasniti krupna pitanja da bi mogao uopće razgovarati o lokalnim temama.

No, Ademović je htio zadržati dobru atmosferu i nije ga baš pretjerano zanimalo da li Gratz i Zuhrić stvarno misle da mu je šef vođa narkokartela i da je NiP organizacija kojom upravljaju narkomafijaši.
 
Pogledajte kako je to izgledalo:

 
3
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.