24.10.2024. 22:30
0
Ovaj jezivi snimak iz Donje Jablanice dosad niste vidjeli: Voda je nosila sve
FOTO: Hayat.ba
Nakon katastrofalnih poplava i klizišta koji su pogodili Jablanicu sa 3. na 4. oktobar, stanovnici tog mjesta još uvijek uviđaju stvarnu štetu koja im je nanesena.

Iako je šteta ogromna oni tuguju za članovima porodica i komšijama koji se nisu uspjeli spasiti, a noć koja im je trajala najduže u životu nikako ne mogu zaboraviti.

Hayat.ba je objavio dosad neobjavljeni snimak iz Donje Jablanice sa videondazora jedne od kuća koja je bila u blizini kuće imama Semira Jahića koji se sa porodicom i komšijama spasio tako što su ostali na munari džamije.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.