24.10.2024. 22:58
0
Maloljetnik nožem napao policijsku stanicu: Jedan pripadnik MUP-a USK ubijen, drugi teško povrijeđen!
Jedan policajac je ubijen, a drugi je teško ranjen kada je maloljetnik večeras upao u policijsku stanicu u Bosanskoj Krupi i nožem napao pripadnike MUP-a Unsko-sanskog kantona, saznaje Istraga.
Prema informacijama Istrage, napad se desio nešto iza 20 sati večeras. Naime, četrnaestogodišnjak je s nožem upao u Policijsku stanicu u Bosanskoj Krupi i nasrnuo na policajce, pritome nanijevši jednom smrtne povrede, a drugom povrede opasne po život. Smrtno je stradao policajac Z.M., dok se ranjenom policajcu A.H. ljekari bore za život. “Maloljetnik je pod kontrolom”, potvrdio je za Istraga.ba policijski komesar MUP-a USK-a Amel Kozlica. On nije mogao iznijeti više detalja o samom slučaju. Potvrdio jer da je maloljetnik večeras ušao u Policijsku stanicu u Bosanskoj Krupi i tom prilikom nožem ubio jednog policajca, a drugog teško ranio koji je prebačen u bolnicu u Bihaću. Nakon toga je reagirala policijska patrola koja je bila u blizini napadnute policijske stanice.
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.