25.10.2024. 8:03
0
Operisan policajac kojeg je ranio maloljetnik u Bosanskoj Krupi: Poznato u kakvom je stanju
FOTO: avaz
Policajac koji je ranjen u sinoć u PS Bosanska Krupa Avdo Hasanović sinoć je operisan i trenutno je njegovo stanje stabilno.

Ovu informaciju za Avaz je potvrdio Adnan Beganović, portparol MUP-a USK.

Podsjećamo, maloljetnik (15) je sinoć ušao u policijsku stanicu i nožem usmrtio policajca Ognjena Marana iz Bosanskog Novog, a Avdo Hasanović iz Bosanske Krupe je ranjen.

Maloljetnik je nakon ulaska u stanicu prvo napao Marana, koji je odmah podlegao, a onda i Avdu Hasanovića. Inače, Hasanović je smješten u Kantonalnu bolnicu "Dr. Irfan Ljubijankić".

Napadač je nakon ovog događaja odmah uhapšen.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.