1.12.2015. 11:21
0
Brega: Moje kćerke ne znaju ništa o „Bijelom dugmetu”
Poznati muzičar Goran Bregović otkrio je da njegove kćerke ne znaju ništa o bendu “Bijelo dugme”, čiji je osnivač njihov otac. Kako je naveo, Ema, Lula i Una nisu upoznate s njegovom karijerom i nijedna od njih neće krenuti muzičkim stopama.
- One ne znaju ništa o bendu u kom sam svirao i pkevao. Odrastale su kao Francuskinje. Kad sam u februaru dobio medalju viteza od kulture, počele su plakati kada je ambasadorka nabrojala šta sam sve napravio.Nisu znale da im je babo tako važan - rekao je Bregović i dodao da njegove kćerke isključivo slušaju stranu muziku.

- Nikad nikome nisu rekle: “Ja sam kćerka Gorana Bregovića.” One i ne znaju moj opus i dobro je da je tako. Mislim da se nijedna od njih neće baviti muzikom - rekao je Bregović za hrvatske medije.

(Alo/Alen Avdić)
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.