14.12.2015. 19:32
0
Teletović organizator podjele paketića štićenicima Zavoda za specijalno obrazovanje i odgoj djece Mjedenica
Sportske igre mladih BiH sutra organizuju druženje gdje će biti podijeljeni praznični paketići štićenicima Zavoda za specijalno obrazovanje i odgoj djece Mjedenica, u ime Mirze Teletovića, koji je organizator ovog druženja.
Druženje će biti upriličeno u utorak, u 12:30 sati, u prostorijama Zavoda za specijalno obrazovanje i odgoj djece Mjedenica.

Prije nego li Djeda Mraz podijeli paketiće i obraduje vesela i mlada lica, uz pomoć video projektora bit će puštena novogodišnja poruka Mirze Teletovića.

(Anadolu Agency)
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.