8.2.2016. 17:25
0
"Znam da su moji igrači plakali na -10, ne bih mogao živjeti u Švedskoj zbog zime"
Portugalski trener José Mourinho je izjavio kako zbog hladne zime ne bi mogao preživjeti u Švedskoj ni nekoliko sati provedenih vani, javlja Anadolu Agency (AA).

Mourinho je tokom posjete Arjeplogu na samom sjeveru Švedske, gdje tokom zime temperature u prosjeku padaju ispod -20 stepeni Celzijevih, kazao kako je ova zemlja na samom sjeveru Evrope vrlo hladna za život.

Naglasio je kako inače ne voli previše hladne zimske dane.

"Sjećam se utakmice u Rusiji. Mislim da je bilo -10 stepeni, tako hladno da su neki igrači plakali. Mislili smo da je jedan od linijskih sudija umro", rekao je Portugalac novinarima. 

Dodao je kako se vjerovatno ne bi uspio naviknuti na život u Švedskoj gdje su temperature zimi vrlo niske.

"Znam da je veoma hladno. Znam također da ovdje ne bih preživio vani ni nekoliko sati. Ali, kako god, iskustvo je veličanstveno", kazao je Mourinho.

(Anadolu Agency)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.