27.2.2016. 18:51
0
Glumica nakon razvoda sa Affleckom: On je ljubav moga života, ali je veoma komplikovan čovjek
Poznata glumica, Jennifer Garner, progovorila je o braku sa Benom Affleckom za “Vanity Fair”.

Piše: Haris Ahbabović

"Bio je to pravi brak. Nije bio za kamere. Za mene je predstavljao prioritet. Ipak, nije funkcionisalo”.

“Nisam se udala za filmsku zvijezdu - udala sam se za njega. Opet bih sve isto učinila. Ponovo bih mu na plaži trčala u zagrljaj. Ne možete dobiti troje djece i toliko toga, bez ljubavi. On je ljubav mog života. Šta sad s tim da radim?", otvorila je dušu glumica.

"On je najbriljantnija osoba u svakoj prostoriji, najharizmatičnija, najdarežljivija. Ali on je komplikovan čovjek. Uvijek sam govorila: ‘Kada vas njegovo sunce obasja, osjetite to’, ali kada njegovo sunce sija negdje drugo, hladno je. On može da baci veliku sjenku na vas", rekla je Jennifer.

"Mjesecima smo bili razdvojeni prije nego što sam čula za dadilju. Nije imala ništa s našom odlukom da se rastanemo. Nije bila dio jednačine. Loša procjena? Da. Nije dobro za vašu jdecu da im dadilja nestane iz života”.

"Ljudi su nekad povrijeđeni, učine stvari zbog kojih se kaju, kojih se stide, a sramota je isto što i bol. Niko ne treba da ga mrzi zbog mene. Ja ga ne mrzim. Ne treba da ga dodatno povređujemo. Ne brinite – držala sam otvorene oči tokom braka. Dobro brinem o sebi", zaključila je glumica.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.