26.3.2016. 19:18
0
Prijatelji se oprostili od Madžgalja: Zanijemila sam, voli te brat
Prijatelji Marinka Madžgalja, koji je danas umro u 37 godini života poslije borbe sa teškom bolešću, na društvenim mrežama opraštaju se od poznatog glumca i muzičara.
Glumac Boris Milivojević, koji je sa Madžgaljom igrao u seriji "Crni Gruja", rekao je u izjavu "Blicu" mu je najžalije što Madžgalj otišao prerano i što nije imao više vremena - da ostavi još veći trag.

- Bio je to vrlo darovit momak. Talentovan za glumu, muziku... Vrlo rjedak i dragocjen čovjek. Najžalije mi je što je tako prerano otišao, što nije uradio mnogo više, da ostavi još veći trag. Da se ljudi još više raduju njemu i njegovom djelu - rekao je Milivojević.

Sergej Trifunović se na sebi svojstven način oprostio od Madžgalja, riječima koje samo njih dvojica razumiju.

-Gade masni...oči strikove. Ne prošetasmo se i ne snimismo ono, napisao je Trifunović.
Pjevačica i muzičarka Ivana Peters oprostila se od Madžgalja riječima: 

"Toliko sam se nadala. Zanijemila sam... Moje saučešće porodici... Preminuo je Marinko Madžgalj".
"Posljednji pozdrav mom bratu i prijatelju, vječitom dječaku i jednom od najvećih talenata sa ovih prostora. Laku noć divni Marinko. Voli te brat", napisao je glumac Stefan Kapičić.

Pjevač Željko Joksimović je napisao: "Pretužna vijest. Počivaj u miru Marinko".

Glumac Marinko Madžgalj preminuo je u 37. godini poslije duge borbe sa bolešću. Marinko Madžgalj operisan je u augustu prošle godine zbog problema sa pankreasom. Iako se činilo da se glumac oporavlja, ljekari nisu željeli da daju prognoze.

(Blic/Alen Avdić)
 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.