26.3.2016. 19:37
0
Ćatić: Svijet priča o stradanjima, a niko ne spominje BiH, osjetio sam da ja moram
Petorostruki prvak svijeta u boksu Adnan Ćatić (37) koji se bori pod njemačkim imenom Felix Sturm govorio je o svom životu, profesionalnoj karijeri, ali i odnosu prema Bosni i Hercegovini.
 – Slušao sam kako svijet priča o drugim stradanjima, a niko ne spominje šta se dogodilo u Bosni i Hercegovini. Osjetio sam potrebu da ja ispričam tu priču. – poručio je Ćatić na Face TV-u, koji je uz svoje borbe uvijek nosio zastave Bosne i Hercegovine i poruke o genocidu u Srebrenici. 

– Jedina motivacija mi je još da boksam u Sarajevu, u Njemačkoj više nemam motivacije da boksam, ni novac mi nije više motivacija, ako ne uspijem to organizovati onda više neću ni boksati, istakao je Ćatić. Petorostruki prvak svijeta želi organizovati pravi bokserski spektakl na svjetskom nivou. 

(Alen Avdić)
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.