18.4.2016. 13:06
0
Australija: Supruga Johnnyja Deppa proglašena krivom za krijumčarenje pasa
Glumica i manekenka Amber Heard, supruga slavnog holivudskog glumca Johnnyja Deppa, proglašena je krivom zbog nezakonitog unošenja svojih pasa Pistoa i Booa u zemlju tokom prošlogodišnje posjete Australiji, javlja Anadolu Agency (AA).

Na sudu u australskom Queenslandu danas je održano ročište na kojem je sudija osuđenoj Heard izrekao jednomjesečnu uvjetnu kaznu uz napomenu da će u slučaju prekršaja biti preinačena u novčanu kaznu u iznosu od 800 dolara.

Podsjetimo da je Johnny Depp u Australiji prošle godine snimao peti nastavak Pirata s Kariba "Dead Men Tell no Tales", a prilikom posjete Deppu njegova supruga nije prijavila pse nadležnim veterinarskim inspekcijama pri ulasku u Australiju.

Slavni glumački par se danas pojavio na izricanju presude, a neposredno prije početka ročišta su objavili zajedničku video poruku u kojem su se izvinili Australiji ubog zanemarivanja veterinarske inspekcijske procedure i poručili da to više niko ne bi trebao raditi.

„Australija je divan otok sa bogatom riznicom dobrih ljudi i specifičnih vrsta biljaka i životinja. Važno je da se Australija zaštiti i da se provode mjere na granicama. Prijavite sve što nosite kada ulazite u Australiju“, poručili su Depp i Heard.

(Anadolu Agency) 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.