2.7.2016. 16:05
0
Poznata voditeljica priznala: Abortirala sam dva puta prije 16. rođendana
Poznata voditeljka i komičarka priznala je kako je dva puta prekinula trudnoću prije svog 16. rođendana.
Chelsea Handler je u intervjuu za Playboy rekla koliko je važno da žene danas imaju pravo na abortus, ma koliko puta se to dešavalo. 

Ona je ispričala svoju priču, a to je da je prije svog 16. rođendana ostala neplanirano trudna. 

"Kada sam ostala u drugom stanju nije mi prvo palo na pamet na abortiram. Ipak ideja da sama odgajam dijete, a tada nijesam umjela sama kući da se vratim po mraku bila je smiješna. Kada sam prekinula trudnoću, laknulo mi je u svakom smislu“, kaže Chelse i ističe da momak s kojim je imala nezaštićen seks svakako nije bio neko s kime je trebalo da bude. 

Ipak, iste godine desila joj se još jedna neplanirana trudnoća sa istim momkom. 

"Svjesna sam da je ovo bilo jako neodgovorno, ali jako je bilo vežno da donesem pravu odluku. Svi griješimo, a meni se to desilo dva puta pred 16. rođendan. Drago mi je što sam tada razmišljala trezveno i što sam imala pravo da to uradim. Danas imam 41. godinu i nikada do sada nisam pomislila da je ipak trebalo da rodim dijete“, zaključuje ona. 

"Zahvalna sam jer mogu da živim život bez neplaniranog rođenja djeteta koje je nastalo u jednoj nezdravoj vezi“, ističe Chelsea.
 
(CDM/Alen Avdić)
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.