17.9.2016. 15:06
0
Policijska akcija u Beogradu: Uhapšen brat Milice i Ane Dabović sa 2,5 kg kokaina
Beogradska policija u petak je na Brankovom mostu uhapsila crnogorskog državljanina Milana Dabovića (29) koji je u vozilu imao 2,4 kilograma kokaina, saznaje Blic.
Milan Dabović je brat poznatih košarkašica Milice i Ane Dabović, koje su bile dio bronzane reprezentacije Srbije iz Rija i zlatne s Evropskog prvenstva u Budimpešti prošle godine, prenosi Avaz.


Zbog ove akcije Službe za borbu protiv organiziranog kriminala, Brankov most je bio blokiran, što je izazvalo prometni haos u centru Beograda. Milan Dabović je drogu prevozio u autu švicarskih registracija:

- Nakon višemjesečnog rada, policijski službenici blokirali su na Brankovom mostu automobil marke "Smart", švicarskih registarskih oznaka, kojim je upravljao M. D. i prilikom pretresa vozila pronašli su dva paketa s bijelim prahom za koji se sumnja da je kokain, prenosi Avaz.

Osumnjičeni će uz kaznenu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje u počinjenje djela neovlaštene proizvodnje i stavljanje u promet opojnih droga biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu - izvijestio je MUP Srbije.

(Alen Avdić)
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.