8.10.2016. 18:56
0
De Niro: On je glup, bitanga i idiot, volio bih da ga udarim
Jedno prilično jednostavno pitanje nedavno je kod slavnog holivudskog glumca Roberta de Nira izazvalo veoma burnu reakciju.
U emisiji The Kelly File, koja je pikazana na televiziji Fox News, slavne ličnosti imale su zadatak da u okviru inicijative #VoteYourFuture (Izglasajte svoju budućnost) podstaknu američko stanovništvo da izađe na glasanje. 

Glumac je na račun predsjedničkog kandidata Donalda Trumpa osuo paljbu uvreda, piše Independent. 
“On je tako očigledno glup. On je bitanga, pas, svinja...[...] koja ne radi svoj domaći, nije ga briga ni za šta. On je idiot. On je nacionalna katastrofa. On je sramota za ovu zemlju”, izjavio je De Niro. 

On je dodao da je ljut što su SAD sebi dozvolile da se Trump (“ova budala”) nađe tu gdje jeste. 

“On govori o tome kako bi volio da udari druge ljude u lice? E pa, i ja bih volio njega. Da li je ovakvu osobu želimo za predsjednika? Ne vjerujem. Ono za šta zaista brinem je smjer u kojem će krenuti ova zemlja, a vrlo, vrlo me brine to da bi s nekim kao što je Donald Trump mogla da krene u pogrešnom smjeru. Ako brinete za svoju budućnost, glasajte za nju”, zaključio je glumac. 

(B92/Alen Avdić)
 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.