25.11.2016. 19:55
0
Maradona novinarima u Zagrebu: Tretirate me kao idiota, neću da vam govorim pred kamerama
Nekada najbolji fudbaler na svijetu, Diego Maradona, stigao je u Zagreb kako bi gledao finale Davis kupa između Hrvatske i Argentine.

Piše: Haris Ahbabović

Odmah po slijetanju na hrvatski aerodrom, Argentinac je izrazio nezadovoljstvom brojem novinarskih ekipa koje su poželjele dobrodošlicu slavnom fudbaleru.

"Dobro sam putovao. Ovako neću da govorim, ovo je nered. Došli su pred Rosio i mene i tretirali me kao idiota. Nisam zaslužio da se tako odnose prema meni. Da ste se dobro organizovali, govorio bih, a ovako neću", rekao je Maradona novinarima u Zagrebu.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.