21.1.2017. 16:00
0
Al'Dino: S Merlinom nikada nije bilo svađe
Aldin Kurić Al'Dino zasigurno je jedan od najelokventnijih bh. estradnih umjetnika. Za razliku od većine koji itekako oskudjevaju sa “bogatim” riječnikom, ovaj poznati kantautor “potkovan” je vokabularom dostojan iskusnog političara.

Nedavno je Al'Dino za “Expressmag” pričao o estradi, poznatim Sarajlijama koji pjevajući zarađuju hljeb baš kao i on. Tako je kazao kako je sve manje poznatih koji su rođeni u glavnom gradu BiH, a da i danas tu žive.

Tek povremeno, samo kada trebaju nastupati, pričao je on, dođu Zdravko Čolić, Haris Džinović, Saša Lošić, Dražen Žerić Žera… I nakon odrađenih nastupa ponovo se vraćaju u “svoju novu” državu.

Iskreni Kurić priča kako nikada nije bio jedan od onih koji trčeći za ciljem propuštaju život. Tek nekad kasnije shvatit će zbog čega su propustili život. U tom slučaju nije mislio na Dinu Merlina kako je ranije interpretirano. Sa “Čarobnjakom” je u dobrim odnosima i između njih nikada nije bilo trzavica.

“Od njega su svi učili i uče! Dino je jedan veliki radnik, dok sam ja jedan veliki neradnik. Onoliko koliko god Dino radi, ja ne radim. Merlin je pokazao i dokazao da se iz BiH može itekako uspjeti, pa je demantovao sve one koji misle da se iz Bosne ne može uspjeti. On sve stvari postavlja na pravi način”, iskren je Kurić.


(Admir Oručević)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.