29.4.2017. 15:41
3
Evo ko je umjesto Brene skočio sa Starog mosta u Mostaru
U pitanju je scena iz filma “Hajde da se volimo” u kome je glavna zvijezda bila upravo Lepa Brena.

Prije 30 godina Lepa Brena snimila je prvi dio filma “Hajde da se volimo”, koji je bio izuzetno popularan na prostorima bivše Jugoslavije. Iz ovog ostvarenja pamtimo brojne kadrove, a jedna scena izazvala je pažnju, piše “Dnevno“…
 
U pitanju je scena gdje Lepa Brena bježi od ljudi koje je jure u Mostaru, a na kraju skače sa čuvenog Starog mosta u ovom gradu.

Međutim, ova skok nije izvela Lepa Brena već neko sasvim drugi. I to ne žena, već muškarac. U pitanju je čuveni mostarski skakač Jadranko Fink, koji je, kao Brena, imao vitku figuru i upravo je skočio umjesto pjevačice.

(Merima Druškić)

Lepa Brena
3
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.