15.9.2017. 17:50
0
22-godišnja manekenka poginula u nesreći u skupocjenom automobilu
22-godišnja manekenka poginula je u teškoj prometnoj nesreći u Sydneyu, nakon što je vozač u skupocjenom automobilu izgubio kontrolu nad vozilom te se nakon sudara ono zapalilo.

Bree Keller iz Australije voljela je brze automobile, a ljubav prema njima često je iskazivala na Instagramu. Poginula je u Nissanu GT-R R35, čija je cijena oko 150 hiljada funti. 

Njezina potresena porodica i dalje ne zna zašto i kako se našla u automobilu s trojicom muškaraca koje navodno nije poznavala. Pretpostavlja se kako se to dogodilo nakon noćnog izlaska.

Tragedija je odnijela i živote dvojice mladića, braće Stevea i Jeffa Nasra. Nije poznato ko je vozio, sudeći po izvještajima iz Australije.

Njezin očuh Peter Francis u emotivnom TV istupu rekao je za Channel Ten:

 "Zaista ne znamo kako je dospjela u taj auto, ne znamo nikog od njih. Ne možemo vjerovati, ovo je tako veliki gubitak", rekao je, prenosi Index.

(Amila Alijagić)
 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.