22.9.2017. 22:13
0
Naomi Campbell sutra stiže u Srbiju: Slavna manekenka ima želju da upozna Jelenu Karleušu
Naomi Campbell stiže sutra u Srbiju.

Svjetski poznata manekenka na aerodrom Nikola Tesla stiže oko podne odakle ide pravo u hotel. Ona će uvečer biti glavna zvijezda na jednoj zabavi poznatog brenda na Novom Beogradu. 

- Naomi će biti smještena u srcu glavnog grada. Ona je glavna zvijezda na zabavi jednog brenda. Planirano je da ostane tri dana, ali zbog poslovnih obaveza koje ima, ona će se u Beogradu zadržati samo jedan dan, priča izvor. 

On kaže da Naomi ima želju da upozna našu pop divu Jelenu Karleušu. 

- Naomi je oduševljena Jelenom. Kad je dobila poziv da dođe u Srbiju imala je jednu želju - da upozna JK. Ako sve bude teklo po planu, njih dvije bi mogle da se sretnu na setu za fotosešn koji će Naomi da uradi za jedan domaći magazin, a gdje bi i Jelena trebala da se pojavi, završava izvor, prenosi Avaz.

(Alen Avdić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.