26.9.2017. 17:54
0
Legendarni NBA trener iskreno: Donald Trump je kao dječak u šestom razredu, koji je pozvao društvo na zabavu
Trener San Antonio Spursa, Gregg Popovich, jedan je od najžešćih kritičara aktuelnog predsjednika SAD-a, Donalda Trumpa.

Piše: Haris Ahbabović

Popovich je rekao kako je Amerika trenutno "najveća sramota na svijetu".
 
- Naša država je osramoćena u svijetu zbog čega je nama neprijatno. Meni Donald Trump djeluje kao dječak u šestom razredu koji je pozvao društvo na svoju zabavu u dvorištvu, a tamo se nije pojavio niko. Uz to je odvratan i komičan - rekao je Coach Pop.
 
Donald Trump je svojim izjavama o ponašanju sportista tokom intoniranja himne podigao buru u SAD-u.
 
Američki predsjednik je u subotu i nedjelju putem društvenih mreža zaratio sa zvijezdama NBA, kao i igračima iz NFL. Trump je na jednom skupu u Alabami poručio da ne gleda nimalo blagonaklono na igrače u NFL-a koji ne poštuju američku himnu, prenosi Kurir.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.